Päivän enkeliviesti: Rohkeus

Courage - Rohkeus enkelikortti

Rohkeus

Arkkienkeli Ariel: “Ole rohkea, ja seiso totuutesi takana.”

Päivän viestinä on tänään rohkeus. Miten se näkyy omassa elämässäsi? Enkelit haluavat sinun tietävän, että sinun rohkeuttasi tuetaan. Sinä pystyt mihin vain!

Enkelit antavat sinulle tänään lisää rohkeutta olla se, kuka oikeasti olet. Sinun ei tarvitse elää tätä elämää toisten ihmisten mielipiteiden mukaisesti. Uskalla olla se, kuka oikeasti olet!

Enkelit tukevat sinua tässä. Saat heiltä lisää rohkeutta hetkiin, jolloin tunnet itsesi epävarmaksi. Saat rohkeutta kohdata myös itsesi ja varjopuolesi, ne negatiiviset asiat sinussa itsessäsi, jotka olet haudannut jonnekin syvälle pois tietoisesta mielestäsi. Saat käsitellä niitä nyt armollisesti, rohkeasti.

Arkkienkeli Arielin nimi tarkoittaa “Jumalan leijonatar”. Arieliin yhdistetään tämän nimen mukaisia piirteitä: rohkeus, urhoollisuus, keskittymiskyky ja sulavaliikkeisyys. Voit pyytää Arielia vahvistamaan rohkeuttasi ja itseluottamustasi.

Tänään on aika olla rohkea!

*** 

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


One thought on “Päivän enkeliviesti: Rohkeus

  1. Kiitos olen aina luottanut taivaallisiin apuihin♥️♥️♥️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *