Päivän enkeliviesti: Ole rehellinen itsellesi

Ole rehellinen itsellesi - enkelikortti

Rehellisyys itseä kohtaan

“Katso syvälle sisimpääsi, jos haluat tietää, mistä tässä tilanteessa on pohjimmiltaan kyse. Voit myöntää totuuden itsellesi, sillä me olemme tukenasi ja turvanasi ja opastamme sinut kaikkien tarpeellisten muutosten läpi. Keskity todellisiin toiveisiisi, niin ne toteutuvat kuin ihmeen kaupalla.”

Enkeleiden viesti tänään on olla rehellinen itsellesi. Tiedät itse mihin tällä viitataan.

Joskus totuuden myöntäminen itselleen on kaikkein vaikeinta. On helpompi jatkaa kuten ennen, ja olla kohtaamatta omia varjopuolia tai asiaa, jonka tietää olevan, mutta jota ei halua käsitellä. Pelottaa liikaa sanoa se ääneen ja nostaa asia päivänvaloon, koska tietää, että kun sen on myöntänyt itselleen, ei sitä enää saa kokonaan piilotettua itseltään.

Tänään enkelit kuitenkin opastavat sinua olemaan aidosti rehellinen itsellesi. Enkelit tukevat sinua, kun kohtaat itsesi ja myönnät totuuden itsellesi. Rehellisyys itselle, miten kivuliasta se onkaan, on lähtökohta sille, että voit elää aidosti sitä elämää mitä haluat elää.

Kohtaa siis tänään aito itsesi. Ole rehellinen itsellesi ja tunnista, mitä sisäinen äänesi on jo kauan yrittänyt sinulle sanoa. Nyt on tullut aika kuunnella sen ääntä.

Tänään on aika olla rehellinen itselle.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit, mutta suomenkielisillä teksteillä, ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


One thought on “Päivän enkeliviesti: Ole rehellinen itsellesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *