Päivän enkeliviesti: Oikea suunta

Tartu toimeen!

“Rukouksesi ja myönteiset odotuksesi on kuultu ja niihin on vastattu. Olemme työskennelleet kanssasi tämän asian parissa aivan sen alusta saakka ja varjelemme edelleen sinua ja kaikkia muitakin asianosaisia. Pysyttele nykyisellä polullasi, sillä se johtaa sinut pitkälle toivomaasi suuntaan.”

Olet menossa oikeaan suuntaan. Nyt on tullut aika luottaa, että polkusi etenee juuri oikeaan suuntaan ja oikealla vauhdilla.

Enkelit tietävät, että ihmisten aikakäsitys on erilainen kuin ajan käsite Kaikkeudessa. Kun me toivomme ja rukoilemme jonkin asian toteutumista, haluaisimme sen toteutuvan välittömästi, heti tänään tai viimeistään huomenna. Myös enkelit ajattelevat sen toteutuvan välittömästi, mutta lisäyksellä “kun aika on oikea ja tapahtuu kaikkien osallisten korkeimmaksi parhaaksi”.

Heidän mielestään asiat tapahtuvat välittömästi, sillä heidän katsontakantansa on vuosituhansia pitkä – kun taas meillä ihmisillä se on ehkä vain tunteja, päiviä tai viikkoja. Siksi meistä voi tuntua, että rukoukseen vastaaminen kestää. Alamme epäillä ja pelätä, ettei sitä ole kuultu.

Tämän päivän viesti on vahvistus sinulle, että rukouksesi on kuultu ja asian eteen työskennellään. Saat koko ajan pieniä ihmeitä matkallasi, jotka auttavat sinua eteenpäin. Huomaatko niitä? Sinulle vahvistetaan, että Suuri Ihme on myös tulossa, sitä tehdään parhaillaan sinulle näkyväksi.

Enkelit vahvistavat, että olet menossa oikean suuntaan. Sinua opastetaan tarttumaan toimeen, jatkamaan eteenpäin vakaasti ja pitkäjänteisesti. Askel askeleelta, päivä kerrallaan etenet kohti päämäärääsi.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit, mutta suomenkielisillä teksteillä, ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *