Päivän enkeliviesti: Luotettava opastus

Päivän enkeliviesti_Luotettava opastus

Johdatus 

“Sinulle on lähetetty upea oivallus tai idea vastauksena rukouksiisi. Voit luottaa siihen ja edetä sen toteuttamisessa turvallisin mielin ja tietoisena siitä, että olemme vierelläsi kaikissa vaadituissa vaiheissa. Pyydä tukeamme ja ole valmis vastaanottamaan sitä. Autamme sinua mielellämme.”

Päivän enkeliviesti tulee Arkkienkeli Mikaelilta. Hän vahvistaa, että saat oikeaa opastusta.

Tunnet, onko jokin asia sinulle hyväksi vai ei siitä, miltä se saa sinut tuntumaan. Jos olet täysin rehellinen itsellesi ja tuntemuksillesi, sisäiselle intuitiollesi, onko tämä asia sinulle hyväksi vai haitaksi? Onko tämä asia se, mitä sinun tulisi edistää? Luota, että sydämesi tietää vastauksen.

Usein yritämme ohittaa sydämen opastuksen järjellä. Se johtaa meitä kiertotielle. Mikael korostaa nyt, että on aika luottaa sisäiseen ohjaukseesi. Se tulee korkeammasta lähteestä ja on oikein. Intuitiosi on todellinen taikavoima, joka neuvoo sinulle tien.

Mikael opastaa, että luottamalla intuitioosi löydät ratkaisun. Saamasi sisäinen opastus on luotettavaa, ja se vie sinua oikeaan suuntaan. Luota siihen. Ja niin se on.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit, mutta suomenkielisillä teksteillä, ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *