Päivän enkeliviesti: Ilo!

Joy - Ilo enkelikortti

Elämänilo

“Puhdas elämänilo on kaikkein korkeinta energiaa. Se on taianomaista tunnetta siitä, että mikä tahansa on mahdollista. Aito elämänilo kumpuaa siitä, että ihminen arvostaa jokaiseen hetkeen kätkeytyneitä lahjoja. Kun tunnet iloa elämästä itsestään, luot elämääsi korkeinta hyvää ja vedät sitä puoleesi nyt ja tulevaisuudessa.”

Tänään sinua opastetaan tekemään asiat ilon tunteesta käsin.

Ilo on yksi suurimmista energioista, joita meillä ihmisillä täällä maapallolla on käytettävissämme. Ilo on kuin hissi, joka vie vain ylöspäin. Se nostaa energiatasojasi välittömästi ylemmäs, ja sinun on helpompi (vapaampi) olla ja hengittää.

Enkelit opastavat tekemään nyt pienen harjoituksen, joka auttaa sinua ilon tunteen lisäämisessä tässä hetkessä:

Muistele tilannetta tai hetkeä, kun olit aidosti iloinen. Tunne miltä sinusta tuntui silloin. Tunne se sama tunne nyt. Tarkastele sitä: miltä se tuntuu? Missä se tuntuu kehossasi? Ole nyt tässä hetkessä tuossa ilon tunteessa. Tunnetko miten se leviää sinussa?

Ole tänään tietoinen omasta tunnetilastasi. Kun huomaat, että olet jossakin muussa tunteessa kuin ilossa, nosta se takaisin energioihisi tuon ylläolevan harjoituksen kautta. Tämän päivän viesti enkeleiltä on hyvin konkreettinen opastus parempaan oloon. Ilo vie sinua eteenpäin. Pyri siis tekemään tänään niin paljon asioita kuin vain pystyt ilon kautta ja ilon tunteessa.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit, mutta suomenkielisillä teksteillä, ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *