Päivän enkeliviesti: Huomaa merkit

Notice the signs - Huomaa merkit enkelikortti

Merkit ja enteet

“Kyllä vain, saamasi merkit ovat taivaallista alkuperää. Me pudotamme polullesi höyheniä, kolikoita ja muita merkkejä muistuttaaksemme sinua siitä, että sinua rakastetaan. Et ole koskaan yksin.”

Tämä viesti meille on tullut viime aikoina usein. Enkelit haluavat jälleen muistuttaa, että he viestivät läsnäolostaan ja avustaan monella eri tavalla.

Saatat saada fyysisen tuntemuksen jonkun läsnäolosta, tuntea hellän hipaisun hiuksissa tai iholla, tai nähdä jonkin hahmon tai valopallon (orbin) lähelläsi. Tai saatat kuulla ikäänkuin pienten helisevien tuikujen ääntä, laulua tai jotain muuta korkeavärähteistä ääntä.

Merkit voivat olla myös synkronisaatiota. Olet juuri ajatellut jotain, ja se sama asia tulee eteen pian aivan yllättävässä paikassa. Mietit jotakuta henkilöä, ja hän laittaa sinulle viestin tai soittaa. Jokin laulu putkahtaa päähäsi, ja pian se soi radiossa. Kaikki nämä ovat myös merkkejä siitä, että sinua suojellaan ja opastetaan korkeammasta käsin.

Merkit voivat olla myös (erivärisiä) höyheniä, kadulta löydettyjä kolikoita tai muita konkreettisia asioita, jotka ovat ikäänkuin ”väärässä” paikassa, tai paikassa, jossa niiden ei kuuluisi kaiken järjen mukaan olla. Ne kaikki ovat enkeleiden viestejä.

Kiinnitä tänään huomiota kaikkiin näihin eri tapoihin, joilla sinulle viestitään. Enkelit ovat kanssasi koko ajan. Avaa itsesi vastaanottamaan heidän viestinsä. ❤️

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit, mutta suomenkielisillä teksteillä, ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


One thought on “Päivän enkeliviesti: Huomaa merkit

  1. Löysin lumien sulettua metsäpolulta fuksian värisen ”siivet”-korvakorun. Edesmenneen äitini lempiväti oli fuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *