Päivän enkeliviesti: Elämän tarkoitus

Elämän tarkoitus

“Elämän tarkoitus on palvella muita niin, että se tuottaa iloa sekä itsellesi että muille. Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, tuletko löytämään elämäsi tarkoituksen. Kun keskityt sen sijaan palvelemaan elämää itseään, se alkaa ennen pitkää palvella sinua.”

Tänään Arkkienkeli Mikael opastaa meitä elämän tarkoituksen kanssa.

Löydät oman tiesi kun kuuntelet sisimpäsi opastusta. Mikä tuntuu hyvältä, mistä nautit, mikä antaa onnistumisen iloa? Mikä saa koko kehosi väreilemään ja sielusi säkenöimään? Tarkkaile tätä opastusta. Se vie sinua eteenpäin kohti sitä työtä, josta muodostuu osa elämäsi tarkoituksesta.

Usein ajatellaan, että elämän tarkoitus on jotain Suurta ja Isoa. Niin ei välttämättä ole. Se voi olla jotain omasta mielestä (liian) vaatimattomalta tuntuvaa, tavallista. Mutta tuo vaatimaton, tavallinen ei oikeasti ole lainkaan vaatimatonta tai tavallista. Arjessa eläminen on suurin henkinen polku ja koulu, mitä on olemassa.

Ystävällisyys, pyyteetön auttaminen, oman itsen armollinen rakastaminen, toisten ihmisten kohtelu niinkuin haluaisit itseäsi kohdeltavan, ystävällisyyden ja valon majakkana muille ihmisille toimiminen. Hyvin yksinkertaisia arjen elämän tasolla tapahtuvia asioita, joilla on mittaamattoman suuri vaikutus. Ne Mikael haluaa tuoda tänään sinulle muistiin ja esille.

Mikään ei niiden lisäksi estä sinua kurkoittamasta tähtiin. Mutta muista rakentaa perusta näiden tukevien peruspaalien varaan. Se on enkelten viesti sinulle tänään.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit, mutta suomenkielisillä teksteillä, ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *