Jumalatar Aine

“Ota riski ja toteuta sydämesi todelliset toiveet!” 

Aine on voimakas kelttiläinen kesän, runsauden, rohkeuden ja itsenäisyyden jumalatar. Hänet yhdistetään keskikesään, juhannukseen ja aurinkoon. Aine on myös rakkauden ja hedelmällisyyden jumalatar.

Aineen nimi merkitsee valoa, loistamista, iloa, säteilyä; loistoa, kunniaa, julkisuutta. Hänet kuvataan usein punaisena tammana, joka juoksee kovemmin, kestävämmin ja voimakkaammin kuin mikään toinen hevonen.

Aineen uskotaan auttavan sadon kasvamisessa ja eläinten suojelemisessa. Vanhaan kelttiläiseen perinteeseen kuului, että juhannusyönä miehet kulkivat sytytettyjen soihtujen kanssa peltojensa ja eläinaitauksien läpi pyytäen Aineen siunauksia ja runsasta satoa.

Aine on myös keijujen kuningatar. Kerrotaan, että Aineella oli suhteita kuolevaisten miesten kanssa, ja näistä suhteista syntyi maaginen ihmiskeijujen rotu. Aine kuvataan tästä syystä usein myös keijumaisena olentona.

Kutsu Ainetta silloin kun tarvitset erityistä ohjausta ja rohkeutta ottaa riskejä. Kutsu Ainetta avuksesi myös rakkaudessa, hedelmällisyydessä ja runsaudessa. Pyydä häntä avuksi oman voimasi lunastuksessa ja todellisen ilon kokemisessa elämässä.

Jumalatar Aine on myös erityisesti naisten suojelija.

Jumalatar Aine
– hedelmällisyys
– luovuus
– oma voima; rakkaus itseä kohtaan
– runsaus
– auringon energia
– rohkeus

Rukous Aineelle 

“Aine, Rakkauden Jumalatar, Keijujen kuningatar. Kun päivä vaihtuu iltaan ja ilta aamuun, kuule rukoukseni. Anna minulle rohkeutta olla totuudessa sydämeni kanssa, synnyttää se mihin minua kutsutaan. Auta minua tuntemaan lahjani ja jakamaan se maailman kanssa. Tätä minä rukoilen, Kiitos Aine!”

**Kuva Doreen Virtuen Goddess Guidance Oracle Cards -jumalatarkorteista.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *