Jumalatar Aeracura

“Olet vasta aloittanut, joten ole kärsivällinen itsesi ja menossa olevan prosessin kanssa, äläkä anna periksi.”

Aeracura on kelttiläinen ja germaaninen jumalatar, joka työskentelee useassa tehtävässä: Äiti Maan jumalattarena, keijukuningattarena sekä lisäksi siltana maallisen ja tuonpuoleisen elämän välillä.  

Aeracura on kukoistuksen jumalatar. Hän kuljettaa mukanaan hedelmäkoria tai Abundantian tavoin runsaudensarvea. Hänen katseensa on rakastava, mutta hänellä on myös pilkettä silmäkulmassa – Aeracura nauttii naurusta, ilosta ja harmittomasta leikkimielisestä kujeilusta.

Aeracuran viesti onkin, että leikkimielisyys, iloisuus ja lapsenomainen huolettomuus ovat kaiken manifestoinnin ydin. Tämä on vielä erityisen totta runsauden manifestoinnissa.

Aeracura muistuttaa sinua siitä, että tärkeintä manifestoinnissa ei ole päämäärä (haluttu lopputulos) vaan nauttiminen itse prosessista. Tämä pätee kaikkeen muuhunkin elämässä: tärkeintä on matka ja seikkailu matkan varrella – ei se, mikä seikkailun lopputulos on. Tavoitteita on hyvä olla, mutta tärkeintä on se matka, jonka kuljet saavuttaaksesi nämä tavoitteet.

Aeracura tuo runsautta niille, jotka ovat avoimia vastaanottamaan lahjoja ja runsautta, ja jotka ovat läsnä tässä hetkessä. Leikkimielisyys, iloisuus ja lapsenomainen kepeys auttavat lahjojen vastaanottamisessa.

Aeracura auttaa sinua lisäksi asettamaan tavoitteesi ja haasteesi oikeaan perspektiiviin, saamaan niille uudenlaista näkökulmaa, jotta sinun ei tarvitse stressata turhaan.

Kutsu Aeracuraa, kun tarvitset kiireellisesti rahaa tai apua varojen manifestoinnissa.

Aeracura on erityisen läheinen taitelijoiden ja keksijöiden kanssa.

Aeracura
– opastaa ja auttaa taitelijoita ja keksijöitä
– auttaa rahallisissa hätätilanteissa
– auttaa manifestoinnissa

Rukous Aeracuralle

Saat parhaiten yhteyden Aeracuraan, kun olet ulkona, mieluiten luonnon keskellä. Voimistat yhteyttä, jos seisot nurmikolla tai maassa paljain jaloin, ja tunnet Äiti Maan jalkojesi alla.

“Rakas Aeracura, kutsun sinua nyt. Täytä sydämeni suurella jumalallisella rakkaudellasi. Puhdista sydämeni ja mieleni kaikista huolista ja murheista. Pyydän, että tuot minulle korisi täynnä anteliaita lahjoja, ja autat minua vastaanottamaan nämä lahjat rakkaudella ja kiitollisuudella. Auta minua olemaan kosketuksissa luovuuteni kanssa. Vapauta sisäinen taiteilijani, jotta voin ilmaista rakkauttani tavoin, jotka auttavat maailmaa. Auta minua hyväksymään ja ottamaan vastaan kaikki se apu, jota saan luoviin projekteihini.” 

**Kuva Doreen Virtuen Goddess Guidance Oracle Cards -jumalatarkorteista.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *