Enkelikirjeen viikon 48 (25.11.-1.12.2019) enkeliviesti

Enkelikirjeen tämän viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 48 (25.11.-1.12.2019)

Olet voimakas valotyöntekijä

“Sinun on turvallista olla voimakas. Henkinen voimasi tuo suuria siunauksia palvellessasi rakkaudella Jumalaista.”

Enkelit kertovat, että olet voimakas valotyöntekijä. Olet ehkä epäillyt itseäsi tai vähätellyt omaa voimaasi. Tämä on viesti sinulle: älä enää piilota omaa valoasi. 

Arkkienkeli Mikael kertoo, että sinä kosketat ihmisiä omalla olemassaolollasi. Sinun valosi loistaa muille. Jokainen hymy ja hyvä ajatus, jonka annat muille, levittää valoasi eteenpäin. Se on kuin enkelin kosketus, mutta kauttasi. 

Anna valosi loistaa. Älä pidättele sitä enää. Ole se kuka olet. 

Arkkienkeli Mikael kannustaa sinua nyt tuntemaan, miten voimakas valon säteilijä olet tavallisessa arjessasi. Voit tehdä maailmassa paljon hyvää, ja teet sitä huomaamattasikin pelkillä hyvillä ajatuksilla tai ystävällisyydellä. Jaa tätä valoa ympärillesi. Siunaukset tulevat sinulle moninverroin takaisin. 

***

? Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

? Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

? Tilaa ilmainen Enkelikirje:
https://www.enkelikortit.fi/enkelikirje


One thought on “Enkelikirjeen viikon 48 (25.11.-1.12.2019) enkeliviesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *